след нокаут в деветия рунд, но няколко любопитни момента белязаха

...
 след нокаут в деветия рунд, но няколко любопитни момента белязаха
Коментари Харесай

Вижте непозволения удар на Кобрата, който ядоса Джошуа

 след нокаут в деветия рунд, само че няколко любопитни момента белязаха срещата. Един от тях бе след третия рунд, в който   записа доста мощно показване.
Кобрата започва защитно рунда, само че не спря да приказва на Джошуа в опит да го накара да изостави тактиката си. Въпреки това Ей Джей резервира успокоение и сполучи с ляв - десен прав, въпреки и  да съумя да обезврежда цялостната мощ на ударите. 


В средата на удара Ей Джей направи злокобна офанзива с с брутални ъперкъти и крошета - първи нокдаун в мача. Кобрата приклекна, само че продължи рунда. Джошуа не го остави на мира и Ей Джей се нахвърли грубо против Кобрата. Стигна се до втори нокдаун, който този път прати Кобрата на пода след извънредно тежки офанзиви. 
След края на рунда българинът си разреши да замахне към Джошуа, като миг е един от акцентите, на които се концентрират медиите на Острова. Там го разказват като " момента, в който респекта бе пропуснат ". Първо Кобрата удари противника си, макар че към този момент бе прозвучал сигнала за завършек на рунда. Джошуа не се сдържа и отговори също на провокацията, .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР